PRODUS NOU DE LA ”MIRATORG” – NUGGETS – ACUM ȘI ÎN MOLDOVA!

nuggete

Datorită procesului de producție automatizat și a tehnologiei congelării cu șoc termic, compania ”Miratorg” a reușit să extindă termenul de valabilitate și să păstreze în același timp proprietățile produselor, fără adăugarea conservanților. Nuggets-urile din fileu de pui fraged acoperite cu crustă din pesmet – o idee numai bună pentru o cină sațioasă sau o gustare rapidă pentru întreaga familie.

nugete1

Sortimentul disponibil:

  • Nuggets clasice de pui – bucăți fragede din carne de pui învelite în crustă aurie și crocantă. Sunt atât de bune și suculente, încât vor fi apreciate de toată lumea, chiar și de cei mai înrăiți gurmanzi.
  • Nuggets crocante de pui – rumenite și suculente, au devenit între timp preferatele copiilor și adulților. Aroma și gustul lor se păstrează datorită crustei aurii. Crocante la exterior și moi în interior!
  • Nuggets din carne de pui cu cașcaval – bucăți din fileu de pui cu umplutură de cașcaval topit, rumenite și condimentate.
  • Nuggets din carne de pui cu șuncă – bucățile fragede din carne de pui și feliile de șuncă aromată, învelite într-o crustă aurie și crocantă – un gust delicat și o aromă îmbietoare! Sațios și foarte gustos!
     

Produsul este gata pentru consum! Pentru a vă delecta cu gustul echilibrat al acestui produs, trebuie să-l încălziți. Nuggets pot fi consumate cu smântână, sos dulce-acrișor, diferite garnituri sau salate.

Produsul poate fi achiziționat în supermarketurile din Moldova sau în magazinul nostru online.