PREMIERĂ ÎN MOLDOVA! HRANĂ PENTRU ANIMALE DE LA ”MIRATORG”

winnerboth

Produsele Winner – cea mai bună recompensă pentru prietenii noștri necuvântători care ne așteaptă acasă și se bucură de fiecare dată când revenim. Conceptul nostru este foarte simplu: producem hrană și delicatese sub brandul Winner, din recunoștință și dragoste pentru animale. Este foarte important, pentru că fiecare dintre noi vede în animăluțul de acasă un campion!

Despre delicatese

Delicatesele Winner sunt produse cu multă dragoste pentru animale. Producătorul nu adaugă coloranți sau potențatori de gust, pentru că hrana are gustul și toate aromele necesare. Delicatesele Winner sunt elastice și nu lezează cavitatea bucală a animalului, în același timp oferindu-i plăcere maximă.

În procesul de uscare se folosește doar materie primă proaspătă, pentru că Miratorg coace fiecare bucățică pe tavă, păstrând astfel toate vitaminele și mineralele în interiorul produsului. Cu siguranță că animalele vor aprecia mult aceste delicatese gustoase și benefice de la Winner!

 

winnerdelicatese

Despre hrana uscată

Hrana uscată Winner nu doar completează meniul zilnic prietenului tău necuvântător, dar și reprezintă un adevărat deliciu savuros pentru el. În interiorul fiecărei granule se găsește nu doar carne proaspătă de la Miratorg, ci și un complex de vitamine și minerale care îl vor ajuta pe animăluțul tău să fie sănătos de la năsuc și până la vârful cozii.

Da, animăluțul tău nu este întotdeauna exemplar, dar cu siguranță nu are nicio concurență atunci când vine vorba despre devotament și dragoste față de stăpân. Este campion absolut la asta, iar campionii au nevoie de un ospăț pe cinste!

Pentru aceste momente speciale, compania ”Miratorg” a creat hrana uscată pe bază de carne. Din dragoste pentru animăluțele noastre dragi!

Hrana pentru animale Winner poate fi achiziționată în rețeaua de magazine ZooExpert sau în magazinul nostru online.


 

winnercats
winnerdogs