ADELUN DISTRIBUTION PREZINTĂ PRODUSELE CELUI MAI MARE HOLDING AGROINDUSTRIAL DIN REGIUNEA ALTAI

goodwillcereale

Produsele «Goodwill» corespund sistemului internațional de management al siguranței alimentare ISO 22000-2005. Utilajul modern îi permite să obțină până la 99,99% puritate a produselor la ieșire. Tehnologia de prelucrare profundă a cerealelor asigură menținerea tuturor vitaminelor și a mineralelor care se conțin în învelișul cerealelor. În tehnologiile obișnuite, aceste vitamine și minerale se elimină în timpul procesului de curățare și șlefuire.

Aerul de munte și clima favorabilă a regiunii Altai asigură cele mai bune condiții de creștere a culturilor cerealiere, folosite de holdingul agroindustrial la fabricarea cerealelor de calitate superioară, a fulgilor de cereale și a făinii.

Sortimentul disponibil: fulgi de ovăz porționați; fulgi de preparare rapidă (porumb, ovăz, hrișcă, mei, orez și altele); amestecuri pentru prepararea garniturilor; amestecuri pentru prepararea supelor; fulgi de hrișcă porționați; cereale în ambalaj moale (hrișcă, griș, mazăre, orez, mei, orz, grâu, etc.); cereale în pungi de gătit; făină.

Cumpărați în supermarketurile din Republica Moldova și în magazinul nostru online.

goodwilldetox